Sabtu, 21 Januari 2012

Awak..

Indahnya segala yang Allah cipta kat dunia ni kan?
Saya yakin tak ada sape pun yang boleh tanding
Tengok pada diri kita pun cukup
Bukan main cantik dan comel lagi =)

awak,
saya nak bagitau ni
bila cakap pasal diri
saya teringat sesuatu yang selalu bermain di fikiran

awak,
dengar ye 


awak,
kalau boleh terima dengan sebaiknya
saya pun suke

awak, 
kalau boleh..

tangan saya ni, isteri saya orang pertama yang pegang
badan saya ni, isteri saya orang pertama yang dakap
hidung saya ni, isteri saya orang pertama yang picit-picit
telinga saya ni, isteri saya orang pertama yang tarik-tarik
bahu saya ni, isteri saya orang pertama yang jadikan alas utk die menangis dan tidur
bibir saya ni, isteri saya orang pertama yang kucup..

alangkah indahnya begitu..
boleh bermanja-manja..
mesti seronok kan?




saya nak bagi keistimewaan tu pada isteri saya..
biar dia yang jadi orang pertama

mesti dia suka.. ^_^



17 ulasan:

  1. amboi cik mun.. advance!! haha.. tp mmg terbaik~~ nasihat yg berhikmah ;)

    BalasPadam
  2. hahaha...advance la sgt =P just a reminder for me n others

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. mesti da terbayang-bayang da opah ni

      Padam
    2. eleh ! die yang terbayang2, kata orang =P

      Padam
  4. wahh terbaek..sentap ja ayatnya. bila fitrah dihalakan ke tempatnya memang indah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. syukran..aah..syg bla hak isteri or suami diambil org =P

      Padam
  5. uhuk3..nnt jemput eh kenduri..hehehe
    cmne nk buat komen mcm ni ye?wat tuto..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. ntah..cek pun x tw..ni org len tlg wat kan ^_^

      Padam
  6. alhamdulillah...ada jgk lelaki mcm ni ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. ameen..moga terjaga utk sentiasa dalam kalangan tu.. =)

      Padam
    2. kata2 yang puitis ni ditujukan utk kekasih ke?

      Padam
    3. xlah..utk serikandi di luar sana =)

      Padam
    4. alhamdulillah..termasuk saya larh ye..hehe c( :
      SALAM MAULIDUR RASUL..
      Allahumma solia'la saiyidina Muhammad waa'la ali wasahbihi wabaarik wasallim' 3x.
      Hantar ke semua contact . Anda akan membuat beribu , malah berjuta-juta org berselawat ke atas Nabi Muhammad SAW. Selamat menyambut maulidur rasul. Aminn

      Padam
    5. maksud comment atas ni saya larh maznizahazwani

      Padam