Selasa, 3 Mei 2011

Pon3!!.. Posto Posto

Assalamualaikum..

"Sesungguhnya Allah bersama org yang sabar"


Alhamdulillah for this short entry I wanna share with you guys about my good news ...hee..Sebelum ni ana duk dengar kawan-kawan semua pakat dapat jemputan kahwin ke ehem3..haha..tp ana tak dapat..Alangkah kecewanya hati ni..cewah..kidding..

Dalam seminggu ni semua sibuk nak pastikan kehadiran utk ke suatu Majlis yang diadakan di sekolah lama ana..Majlis ape?boleh agak da kot..Alhamdulillah..bgus2..antum masih lagi tidak mengecewakan ana.. =)

Jadi setelah lama ana menunggu .. di saat2 akhir ni ana mendapat sepucuk surat dari kekasih lama ana yang ana rindui..wah3..iaitu KISAS..(jgn fikir len)

ni lah surat yang ditunggu-tunggu tu
(sehelai tp bermakna)

so.. segala arahan da dilaksanakan (call ckg noraini pun 15 saat je..punya lah tak tau nak cakap ape..haha..bertuah punya anak murid)..and now tunggu nak cari songkok and kasut..adoi..da TAMAT SEKOLAH ni susah lak nak sediakan tu..dulu ade je kat rak..tunggu nak amik and pakai je..Mudah-mudahan ade la yg nak sponsor..hehe

Yang kat bwh ni lak senarai sahabat2 seperjuangan ana yang dapat gak jemputan tu..


Sahabat STAM 2010

Sahabat STPM 2010

Semoga kejayaan ni tidak melahirkan rasa takabbur dalam diri..Dan mudah-mudahan kita sentiasa menjadi orang yang berjaya..Dunia dan Akhirat..InsyaAllah..

Wallahua'lam...Wassalam

11 ulasan:

  1. untOngla dh dapat..den pnye ni haa..ntah ble smpainye..hua3...xpe2...sabo kn spruh drp iman...hehe

    BalasPadam
  2. hehe..untungla x dpt ag..bertuah la tu..bkn sng x dpt surat..xpe2..nama ade tu..hehe

    BalasPadam
  3. hamboooiiiii....perli nampak!! haha...sabo j laa..

    BalasPadam
  4. ekeke..gurau je..sabor2

    BalasPadam
  5. perghh!!
    siap letak kat blOg tu surat jmputan
    untOngla..
    nak jugak!!
    huhu

    BalasPadam
  6. ade buktinya da dpt..setelah kian lama menunggu..hehe

    BalasPadam
  7. tahniah la toknda ibn radzi !!!

    BalasPadam
  8. @bingkisan rindu:sukaaaanyaa....hahaha

    @mawar puter yg x berapa puteh: ckp org lak..die pun dpt...=P

    BalasPadam
  9. haha...den bru dpt ptg td kottt..haha...
    sabo j la...
    esk nk pegi, arini bru dpt..
    haha...
    nseb bek smpai...haha

    BalasPadam