Khamis, 14 Julai 2011

Pengumuman!!

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..Jari jemari kini terasa aktif utk membuang sawang yang semakin bertambah kat blog ana ni..First of all..Alhamdulillah ana masih sihat..he..So begitulah hendaknya kepada sahabat² ana ni..

Seperti yang sedia maklum..Kami pelajar STPM 2010 bakal mengetahui apa yang bakal terjadi pada diri kami pada esok hari..Jadi bila ana yang tidak lagi addicted to fb ni "sign in" FB..Ana lihat rata² sahabat ana memohon kemaafan antara satu sama lain..Alhamdulillah..

Post kali ni ana just nak antum doakan kami lah..Hehe..Moga² semuanya dapat la sambung pelajaran di alam Universiti..Kata orang nak tengok manusia yg bergelar remaja masa kini ni pi lah kat institusi pengajian yang ada kat malaysia nih..Tak kiralah politeknik ka,matrik ka, or university ka..U can see the true face of our generation..Pray for us so that we can keep our good behaviour and continue our "jihad" in study...

5 ulasan:

  1. dup dap dup dap.
    risau sangatttttt~~

    BalasPadam
  2. wish u luck..UM..ameen..^^

    BalasPadam
  3. huhu...dap dup gak la..
    ameen2..harap2 UM or USIM la..he

    BalasPadam
  4. lame sawang tu tunggu nak dibuang..hak3
    Gud luck!

    BalasPadam